عماد معصومی، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: با تغییر فصل از زمستان به بهار، باید برخی از عادات تغذیهای را تغییر داد و در واقع شیوههای تغذیهای جدیدی را در پیش گرفت.
وی با بیان اینکه در فصل بهار به دلیل طولانی شدن تدریجی روز، نیاز بیشتری به تامین مناسب انرژی است، اظهار داشت: مواد غذایی مختلفی میتوانند در طول روز، انرژی بدن را برای مدت زمان قابل توجهی تامین کنند که شکلات یکی از آنهاست.
وی گفت: بیماریهای قلبی، عروقی، دیابت و فشار خون ، از جمله مهمترین نارساییهایی هستند که مصرف متعادل شکلاتهای حاوی درصد بالای کاکائو، میتواند خطر بروز آنها را کاهش دهد.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه تاثیر کاکائو در کاهش خطر بسیاری از بیماریها و مشکلات جسمی به اثبات رسیده است، یادآور شد: علاوه بر بیماریها و مشکلات فیزیکی، کاکائو میتواند انسان را از لحاظ روانی نیز در وضعیت مناسبی قرار داده و بر روی خلق و خو و رفتار انسان تاثیر مثبت بگذارد.
معصومی خاطر نشان کرد: البته نباید در مصرف شکلات و کاکائو زیادهروی کرده چرا که مصرف بیرویه و زیاد این مواد میتواند برخی از تنظیمات بدن را دچار مشکل کرده و در بلندمدت نیز خطر بروز برخی از بیماریها و نارساییها را افزایش دهد.